بر اساس نتایج نظرسنجی به عمل آمده در تاریخ 1402/05/15 از همکاران محترم، ضمن تشکر از مشارکت فعال؛ بدینوسیله نتایج به دست آمده و شرح تمهیدات لازم جهت جلب رضایت عزیزان به شرح زیر تقدیم حضور می گردد:
- حذف غذاهای آبگوشت و خورشت کدو (محبوبیت کمتر)
- اضافه شدن خورشت هویج (درخواست اکثریت)
- زمان سرو نهار (اقدامات اصلاحی در درست اقدام می باشد)
- نحوه اطلاع رسانی برنامه غذایی (اقدامات اصلاحی در درست اقدام می باشد)
65%
میزان رضایت کلی پرسنل از منو غذا
70%
میزان رضایت کلی پرسنل از سلف سرویس
0
تعداد شرکت کنندگان
1. نظر شما در ارتباط با
تنوع غذایی
چیست؟
[gfchart id=”7574″][gfchart id=”7575″]
2.وضعیت
بهداشت سالنغذا خوری
چگونه است؟
[gfchart id=”7576″][gfchart id=”7577″]
3. وضعیت
بهداشت ظروف، قاشق و چنگال
چگونه است؟
[gfchart id=”7578″][gfchart id=”7580″]
4. میزان رضایت شما از
برخورد پرسنل رستوران
چگونه است؟
[gfchart id=”7581″][gfchart id=”7582″]
5. میزان رضایت شما از
رعایت بهداشت توسط پرسنل رستوران
چگونه است؟
[gfchart id=”7583″][gfchart id=”7586″]
6. میزان رضایت شما در مورد
کمیت غذاها
چگونه است؟
[gfchart id=”7587″][gfchart id=”7588″]
7. میزان رضایت شما در مورد
کیفیت برنج
چگونه است؟
[gfchart id=”7617″][gfchart id=”7618″]
8. میزان رضایت شما در مورد
کیفیت خورشت و خوراک
چگونه است؟
[gfchart id=”7619″][gfchart id=”7620″]
9. میزان رضایت شما از
تحویل غذای گرم
چگونه است؟
[gfchart id=”7621″][gfchart id=”7622″]
10.
اطلاع رسانی برنامه غذایی
را چگونه ارزیابی میکنید؟
[gfchart id=”7623″][gfchart id=”7625″]
11. نحوه
رزرو غذا
را چگونه ارزیابی میکنید؟
[gfchart id=”7626″][gfchart id=”7627″]
12.
وقت سرو ناهار
را چگونه ارزیابی میکنید؟
[gfchart id=”7628″][gfchart id=”7629″]
اگر واقعا اینگونه به نظر پرسنل اهمیت داده بشه و احترام گذاشته بشه به نظر کارکنان ، سرعت پیشرفت کارخانه به سمت هدف افزایش پیدا میکنه