بر اساس نتایج نظرسنجی به عمل آمده در تاریخ 1402/05/15 از همکاران محترم، ضمن تشکر از مشارکت فعال؛ بدینوسیله نتایج  به دست آمده و شرح تمهیدات لازم جهت جلب رضایت عزیزان به شرح زیر تقدیم حضور می گردد:

65%
میزان رضایت کلی پرسنل از منو غذا
70%
میزان رضایت کلی پرسنل از سلف سرویس​
0
تعداد شرکت کنندگان

1. نظر شما در ارتباط با

تنوع غذایی

چیست؟

[gfchart id=”7574″][gfchart id=”7575″]

2.وضعیت

بهداشت سالن‌غذا خوری

چگونه است؟

[gfchart id=”7576″][gfchart id=”7577″]

3. وضعیت

بهداشت ظروف، قاشق و چنگال

چگونه است؟

[gfchart id=”7578″][gfchart id=”7580″]

4. میزان رضایت شما از

برخورد پرسنل رستوران

چگونه است؟

[gfchart id=”7581″][gfchart id=”7582″]

5. میزان رضایت شما از
رعایت بهداشت توسط پرسنل رستوران

چگونه است؟

[gfchart id=”7583″][gfchart id=”7586″]

6. میزان رضایت شما در مورد
کمیت غذاها

چگونه است؟

[gfchart id=”7587″][gfchart id=”7588″]

7. میزان رضایت شما در مورد
کیفیت برنج

چگونه است؟

[gfchart id=”7617″][gfchart id=”7618″]

8. میزان رضایت شما در مورد
کیفیت خورشت‌ و خوراک‌

چگونه است؟

[gfchart id=”7619″][gfchart id=”7620″]

9. میزان رضایت شما از
تحویل غذای گرم

چگونه است؟

[gfchart id=”7621″][gfchart id=”7622″]

10.
اطلاع رسانی برنامه غذایی

را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

[gfchart id=”7623″][gfchart id=”7625″]

11. نحوه
رزرو غذا

را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

[gfchart id=”7626″][gfchart id=”7627″]

12.
وقت سرو ناهار

را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

[gfchart id=”7628″][gfchart id=”7629″]

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *